• always
  • own-factory
  • banner
  • Mun anjeun resep produk urang, ngabagéakeun anjeun didatangan kami!

    Mun anjeun resep produk urang, ngabagéakeun anjeun didatangan kami!

  • Leuwih ti 20 taun pangalaman produksi, urang pleased narima sagala jinis OEM / ODM pesenan

    Leuwih ti 20 taun pangalaman produksi, urang pleased narima sagala jinis OEM / ODM pesenan

  • Tujuan kami: Urang nengetan hébat kana gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén urang jeung cobaan pangalusna kami pikeun ngahontal kapuasan customer urang

    Tujuan kami: Urang nengetan hébat kana gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén urang jeung cobaan pangalusna kami pikeun ngahontal kapuasan customer urang

Tentang Kami

Hebei Ciliang group have two branches: one is galvanized iron wire factory, the other one is gabion factory, they are both located in Jinzhou Industrial Park, Hebei province. Our office is located in Tatan International Commercial Building, Shijiazhuang city, Hebei province. Our factory has a long history, our production experience is nearly 30 years. Our main products are electro galvanized wire, hot dipped galvanized wire, annealed black wire, gabion box , gabion basket , reno mattress and so on .