• always
  • own-factory
  • our-quality
  • Mun anjeun resep produk urang, ngabagéakeun anjeun didatangan kami!

    Mun anjeun resep produk urang, ngabagéakeun anjeun didatangan kami!

  • Leuwih ti 20 taun pangalaman produksi, urang pleased narima sagala jinis OEM / ODM pesenan

    Leuwih ti 20 taun pangalaman produksi, urang pleased narima sagala jinis OEM / ODM pesenan

  • Tujuan kami: Urang nengetan hébat kana gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén urang jeung cobaan pangalusna kami pikeun ngahontal kapuasan customer urang

    Tujuan kami: Urang nengetan hébat kana gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén urang jeung cobaan pangalusna kami pikeun ngahontal kapuasan customer urang

Tentang Kami

grup Hebei Ciliang gaduh dua dahan: salah mangrupakeun galvanized kawat beusi pabrik, hiji sejenna nyaeta pabrik kimia, maranéhna duanana lokasina di Jinzhou Industrial Park, Propinsi Hebei Province. kantor kami aya di Gedong Tatan International komérsial, kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Province. pabrik urang geus mangrupa sajarah panjang, pangalaman produksi urang anu ampir 30 taun. produk utama urang téh elektro galvanized kawat, panas dipped kawat galvanized, kawat hideung annealed, tambaga sulfat, asam amino na selulosa.